Zo verzenden we je verkooporders

We verzenden je verkooporders met onze partners PostNL, DHL Parcel en DPD. Dit geldt voor zowel de brievenbuspakketjes als de grotere pakketten. Via het Bringle portaal (of in de webshop als je daarmee bent gekoppeld) krijg je de trackinggegevens teruggekoppeld van de zendingen.

Alle verkooporders die voor 22.00 uur in Bringle staan worden op werkdagen nog diezelfde avond verwerkt.

Op het moment dat de verkooporder ons het magazijn verlaat ligt de verantwoordelijkheid van de levering bij de verzender. Via de trackinggegevens kun je de verdere status van de levering volgen en daarover je klant informeren.

Standaard pakketafmetingen

Het is goed om te weten dat pakketten een maximale grote en gewicht mogen hebben. Houd rekening met de dimensies zoals hieronder genoemd. Indien de verpakking of het gewicht afwijkt, kan de vervoerder een toeslag rekenen omdat de zending buiten deze dimensies valt. Bij Bringle proberen wij dat te voorkomen door de verzending op de juiste manier in te pakken. Soms moet een zending dan met meerdere labels (colli) verzonden worden.

Bringle maakt standaard gebruik van een pakket zending. Wil je liever een brievenbus zending? Geef dit op voorhand aan ons door.

PostNL, DHL en DPD

Vervoerders van je verkooporders
  • Afmetingen: 80 x 50 x 30 CM
  • Gewicht: 20 KG

Heb je naar aanleiding van de informatie uit de trackinggegevens nog vragen over de status van de levering? Neem dan contact op met de verzender. Kom je er dan nog niet uit? Neem dan even contact op met ons via deĀ chat of e-mail. We helpen je dan graag verder!