Welke extra handelingen kunnen jullie doen?

Bringle is een simpel self-service concept, waarbij we zorgen voor een snelle en betrouwbare verwerking van je zendingen. Soms vraagt de logistiek van je producten om extra handelingen, als dit af en toe voorkomt lossen we dit samen met je op.

Extra handelingen

We willen meerwerk zo veel mogelijk minimaliseren. Is meerwerk toch noodzakelijk? Dan gaan we voor je aan de slag, in overleg en in opdracht van jou. Bij meerwerk moet je denken aan:

  • Product dozen voorzien van nieuwe tape
  • Je producten van SKU’s of scanbare barcodes voorzien
  • Je producten na levering beoordelen als blijkt dat er problemen zijn.

Let op: aan extra handelingen kunnen meerkosten verbonden zijn. Lees hier meer over in ons ‘doe-maar-normaal’-beleid.

Structurele handelingen

Zijn er structurele handelingen nodig zoals het testen van apparatuur na een retourzending of het ompakken van producten? Dan vragen we ons zusterbedrijf Fidelity Fulfilment NL om dit voor je te gaan doen.

Ook voor Value Added Logistics (VAL) zullen we je doorverwijzen naar ons zusterbedrijf. Maatwerk logistiek is een van de kernbegrippen van Fidelity, door jarenlange ervaring met het samengesteld versturen van tienduizenden pakketten helpt Fidelity Fulfilment je zonder stress en moeite deze klus te klaren. Maar ook bijvoorbeeld kleding bedrukken, inlijsten van afbeeldingen en sample zendingen maken horen tot de mogelijkheden.