Over ons

Wij zijn Bringle, aangenaam!

Bringle concept

Marketeers noemen het “Fulfilment as a Service”, wij noemen het Bringle. Bringle staat voor eenvoudig je webshoplogistiek uitbesteden. Of je nu een grote of kleine webwinkel hebt, of je het nu zelf doet of het al hebt uitbesteed. Bringle is daarnaast ‘pre-paid’: je geeft nooit meer uit dan je beschikbare tegoed.

Ons doel

Ons doel bij Bringle is het wegnemen van de logistieke drempel voor startende en kleine webshops en daarnaast het ondersteunen van het succes van groeiende e-commerce ondernemingen. Dit alles doormiddel van een simpel selfservice concept waarbij jij het overzicht behoudt via je Bringle portaal.

Waar staat Bringle voor?

De mensen achter Bringle

Bringle is nieuw, maar de mensen achter Bringle gaan al wat langer mee in de fulfilmentdienstverlening. Bringle is onderdeel van Fidelity Fulfilment. Fidelity Fulfilment NL is sinds 2008 specialist in e-commercelogistiek.

We hebben onze jarenlange ervaring ingezet voor de ontwikkeling van Bringle, in samenwerking met klanten, de beste IT’ers en met onze logistieke partners. Met Bringle willen we het uitbesteden van je webshoplogistiek makkelijk en bereikbaar maken zodat je als e-commerce-ondernemer weer de tijd hebt voor de zaken die je echt belangrijk vindt.

Ruimte voor groei van je bedrijf, of natuurlijk voor meer quality time met relaties, voor hobbies of vakantie.

Mobiele versie afsluiten