Opwaarderen van je tegoed, alle bedragen op een rij

Bringle werkt met een prepaid tegoed. Met het prepaid systeem kom jij nooit voor financiële verrassingen te staan. We leggen je graag uit wat je minimale tegoed moet zijn en hoe het automatisch opwaarderen van je tegoed werkt.

Bij het activeren van je Bringle proefaccount kies je naast een passend membership ook een methode om je tegoed op te waarderen. De eerste keer opwaarderen gebeurt met een eenmalige transactie. Daarnaast kies je voor een bedrag waarmee jij het tegoed automatisch laat opwaarderen zodra je tegoed onder een minimumbedrag komt. De hoogte van het minimum bedrag is afhankelijk van het door jou gekozen membership.

Om te voorkomen dat er onnodig vaak moet worden opgewaardeerd hebben we minimale bedragen ingesteld. Bij het activeren van je account laten we deze bedragen overzichtelijk zien. De hoogte van het minimale bedrag is afhankelijk van het door jou gekozen membership. Je bent verder vrij om bedragen te kiezen die het beste bij jou verzendprofiel passen.

Eerste automatische opwaardering

Je eerste opwaardering is minimaal 3x het maandbedrag van je Bringle membership met een minimum van €0,01 en met een maximum van €500.

Automatisch opwaarderen

Het bedrag waarmee we automatisch opwaarderen kan je geheel zelf kiezen, maar het is minimaal 2x het maandbedrag van je gekozen membership en maximaal €1000 per keer. We doen een automatische opwaardering als je tegoed onder het maandbedrag van je membership komt.

1. Bringle Start

  • Eerste opwaardering € 0,01 (voor het valideren van je rekeningnummer)
  • Automatisch opwaarderen met minimaal €50 als je tegoed onder de €0 komt

2. Bringle Plus 75

  • Eerste opwaardering € 225
  • Automatisch opwaarderen met minimaal €150 als je tegoed onder de €75 komt

3. Bringle Plus 150

  • Eerste opwaardering € 450
  • Automatisch opwaarderen met minimaal €300 als je tegoed onder de €150 komt

Automatisch opwaarderen uit- en aanzetten

Lees hier meer over hoe je het automatisch opwaarderen uit- en aanzetten precies werkt

Handmatig opwaarderen

Je kan altijd je tegoed handmatig opwaarderen en automatisch opwaarderen uitzetten. Ga hiervoor in je Bringle account naar Financieel > Opwaarderen. Handmatig (extra) opwaarderen kan met een minimum van €50 en een maximum van €5000.