Zo verzenden we je verkooporders

2 min lezen bijgewerkt op 05-11-2019

We verzenden je producten met onze partners DHL Parcel, DPD en Budbee. Dit geldt voor zowel de brievenbuspakketjes als de (grotere) pakketten.

Via Bringle (of in je webshop als je daarmee hebt gekoppeld) krijg je de trackinggegevens teruggekoppeld van de zendingen. Alle verkooporders die voor 22.00 uur in Bringle staan worden op werkdagen nog diezelfde avond verwerkt.

Op het moment dat de verkooporder bij ons het magazijn verlaat ligt de verantwoordelijkheid van de levering bij de verzender. Via de trackinggegevens kun je de verdere status van de levering volgen en daarover je klant informeren.

Goed om te weten is dat pakketten maximaal 80 x 50 x 30 cm groot en 20 kg (DHL, DPD en PostNL)zwaar mogen zijn. Voor Budbee geldt een maximale omvang van 45 x 30 x 25 cm en 10 kg. Dat is dus vooral geschikt voor kleine pakketten. Daarboven kan een vervoerder een toeslag rekenen omdat de zending buiten deze dimensies is. Dat proberen wij te voorkomen bij het inpakken. Soms moet een zending dan met meerdere labels (colli) verzonden worden.

Heb je naar aanleiding van de informatie uit de trackinggegevens nog vragen over de status van de levering? Neem dan contact op met de verzender. Kom je er dan nog niet uit? Neem dan even contact op met ons via telefoon of chat. We helpen je dan graag verder.