Je actuele Bringle-tegoed

2 min lezen bijgewerkt op 05-11-2019

Via je Bringle-account heb je te allen tijde inzicht in je huidige tegoed. Klik daarvoor op het menu-item "Financieel".

In het financiële overzicht zie je meerdere bedragen staan:

  • "Totaal tegoed" is het totaalbedrag dat bij Bringle in beheer is
  • "Gereserveerd" is het bedrag dat is gereserveerd voor binnengekomen in- en verkooporders die nog niet door ons zijn verwerkt. Omdat we deze nog wel voor je gaan verwerken houden we alvast een bedrag in reservering.
  • "Beschikbaar tegoed" is het bedrag dat vrij beschikbaar is voor nieuwe in- en verkooporders.
  • "Automatisch opwaarderen" toont het bedrag waarmee automatisch wordt opgewaardeerd zodra je "Beschikbaar tegoed" onder het minimumbedrag komt van jouw membership.

Onder deze bedragen heb je een overzicht van de laatste reserveringen en transacties. Is een handeling voor een in- of verkooporder door ons afgerond, dan wordt de reservering omgezet naar een transactie.

Let op: deze transactie kan hoger uitvallen dan het bedrag dat voor een in- of verkooporder in reservering staat. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als een verkooporder niet in één doos kon worden verstuurd; de verzendkosten van de extra dozen worden via de transactie alsnog van je tegoed afgewaardeerd.

Aan het einde van iedere kalendermaand worden de transacties (dus de daadwerkelijk uitgevoerde handelingen) van die kalendermaand opgenomen in een factuur. Bringle is werkt met prepaid tegoed; de factuur hoeft dus niet te worden voldaan maar is alleen bedoeld voor je administratie.