Aanmelden van leveringen (inkooporders)

2 min lezen bijgewerkt op 05-11-2019

Verwacht je nieuwe producten en/of nieuwe voorraad van al bekende producten? Zorg er dan tijdig voor dat Bringle op de hoogte is van de aanstaande ontvangst. Je doet dit door een zogenaamde "inkooporder" aan te maken. Klik daarvoor op de link "Inkoop" in Bringle en klik op de knop "Nieuw".

Je geeft achtereenvolgens een leveringsnummer, naam van de leverancier en een verwachte leverdatum op.

  • Het "leveringsnummer" mag je zelf bepalen, maar dit mag ook het inkoopnummer zijn bij jouw leverancier. Het is belangrijk dat dit leveringsnummer ook op de levering zelf wordt opgenomen (bijvoorbeeld op een pakbon, leveringsbon of duidelijk leesbare sticker). Zonder dit leveringsnummer kunnen we de levering niet direct koppelen aan jouw account en loopt het inslaan van je producten vertraging op!
  • De naam van de leverancier helpt ons samen met het leveringsnummer de ontvangst te koppelen aan jouw Bringle-account.
  • Ook willen we graag weten wanneer we de producten kunnen ontvangen. Geef daarom altijd de verwachte leverdatum op.

Daarna geef je per product aan hoeveel stuks je verwacht te ontvangen. Gaat het ook om nieuwe producten? Maak deze dan eerst aan via de link "Producten".

Sla tenslotte je inkooporder op en Bringle is op de hoogte. Let op: zorg ervoor dat de levering altijd is voorzien van een pakbon met daarin de te leveren producten, hun barcodes (EAN) en de bijbehorende aantallen per product.