Hoe lang duurt het voordat Bringle operationeel is?

Het concept van Bringle is zo simpel mogelijk gemaakt om ervoor te zorgen dat je Bringle account zo snel mogelijk operationeel is.

Maak hier eerst een gratis proefaccount

Bij Bringle is het mogelijk om een gratis proefaccount aan te maken. Zo heb je de mogelijkheid om rond te kijken op ons portaal. Lees hier meer over het aanmaken van een gratis proefaccount

Omzetten van een proefaccount naar een betaald account

Klaar om aan de slag te gaan? Zet dan je proefaccount om naar een betaald account. Lees hier meer over het omzetten van een proefaccount naar een betaald account

Je hebt je account geactiveerd, je producten naar Bringle opgestuurd en wat nu?

Vanaf het moment van bezorging van je voorraad hebben we bij Bringle maximaal 72 uur nodig om je voorraad ‘in te slaan’ en beschikbaar te maken voor verkoop. Je kunt de inslag bekijken via je persoonlijke Bringle omgeving. Klik hiervoor op de link “Producten”.

Je ziet nu in de kolom “Voorraad” de actuele status van je producten. Vanaf het moment dat je voorraad inzichtelijk is ben je volledig operationeel en kun je starten met het invoeren en versturen van verkooporders. Liever niet al je verkooporders handmatig invoeren? Maak dan gebruik van onze handige webshop koppelingen.

Zodra Bringle operationeel is regelen wij de logistiek van je webshop