Eenvoudig fulfilment uitbesteden!

Jij de webshop, wij de logistiek

Bringle verzorgt de logistiek van jouw website, van orderverwerking tot retouren

Reken uit wat uitbesteden jou oplevert
Bringle is een modern fulfilment center waarin je helemaal zelf de logistieke diensten voor je online webshop kunt regelen. Je krijgt vooraf inzicht in de diverse kosten zoals verzend en verpakkingskosten en kunt het proces volledig monitoren vanaf je computer, tablet of telefoon. Zet de logistiek van je webshop(s) op de automatische piloot en geniet vandaag nog van de logistieke vrijheid die wij te bieden hebben. Wij zijn de specialist in e-fulfilment diensten voor grote en kleine webshops!

Al vanaf €7,53 per bestelling, eenvoudig en online te activeren

Bespaar veel tijd met webshop fulfilment

Als webshop eigenaar ben je ongeveer twee uur per dag bezig met het inpakken en verzenden van alle online bestellingen, het beheren van je gehele voorraad en het verwerken van eventuele retourzendingen. Iedere dag weer. Dat is dus gemiddeld 750 uur per jaar. Steek je die tijd liever in de marketing, zichtbaarheid en de uitbreiding van je assortiment en webshop?

Dan biedt Bringle jou die logistieke vrijheid. We slaan je product voorraad veilig op, ontvangen de nieuwe voorraad en versturen dagelijks tot 22:00 uur cut-off tijd al je openstaande bestellingen. Geen lange offertetrajecten, accountmanagers of hoge fulfilment kosten. Maar een helder en eenvoudig fulfilment center met duidelijke tarieven.

Veel tijd besparen door de logistiek van je webshop uit te besteden. Het e-book ‘Uitbesteden van je webshop-logistiek’ helpt je hierbij. Bekijk en download onze e-books!

Bringle zorgt voor logistieke vrijheid

Bringle geeft je extra vrijheid door de fulfilment van je webshop uit handen te nemen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je te richten op de groei van je webshop. We beheren je voorraad, zorgen voor het inpakwerk en de verzending van al je bestellingen, het ontvangen van je nieuwe voorraad en de verwerking van alle retourzendingen. En om het nog mooier te maken, met onze webshop koppelingen worden nieuwe bestellingen automatisch voor je opgehaald en verwerkt in ons magazijn. Bringle is er voor iedere webshophouder die de logistiek van zijn webshop graag wilt uitbesteden.

  • Eindelijk de ruimte in je bedrijf, garage, slaapkamer of woonkamer terug
  • Niet het hele jaar dag-in dag-uit pakketjes inpakken
  • Meer tijd voor familie, vrienden of een spontane vakantie
  • Je voorraadbeheer en logistiek efficiënt beheren
  • Focus je op de groei van je webshop
  • 24/7 realtime inzicht in de actuele status van bestellingen en voorraad
  • Koppelingen met onder andere Bol.com, Shopify en WooCommerce
Al vanaf €6,96 per zending neemt Bringle alle logistieke werkzaamheden bij jou uit handen. Dat klinkt ideaal toch? Bekijk de kennisbank voor meer informatie

Meer weten over hoe Bringle werkt?

We begrijpen dat als jij je logistiek uitbesteedt, je wel grip en inzicht wilt behouden op de actuele voorraad en de status van zendingen. Daarom hebben we het Bringle portal ontwikkeld. Een online omgeving die je 24/7 actueel inzicht geeft binnen het logistieke gedeelte van je gehele webshop.

Neem zelf vrijblijvend een kijkje in het Bringle Portal. Op deze manier ontdek je hoe de online omgeving eruit ziet en welke informatie er wordt teruggekoppeld. Zo weet je of het fulfilment center van Bringle echt bij je past. Geen zorgen, een proefaccount aanmaken is helemaal kosteloos!

Neem eens een kijkje in de kennisbank en het productbeleid. We hebben het een en ander duidelijk voor je opgeschreven.

Meer weten over hoe Bringle werkt?