Contact

Staat jouw vraag niet in de kennisbank? Dan helpen wij jou graag verder.

Contact opnemen met Bringle

Om onze bereikbaarheid te optimaliseren, hebben wij ervoor gekozen om altijd en overal je vragen te kunnen beantwoorden. Hoe meer wij op voorhand weten, hoe beter! Deel daarom zoveel mogelijk informatie over je vraag zodat wij direct aan de slag kunnen. Dit werkt namelijk voor iedereen het meest efficiënt.

We bieden om deze reden geen telefonische ondersteuning bij Bringle. Onze ervaring leert dat we onze klanten sneller en efficiënter van dienst kunnen zijn per e-mail of chat. Heb je hulp nodig? Deel dan zoveel mogelijk informatie over je vraag zodat we direct aan de slag kunnen.

Hoe meer we op voorhand weten, hoe beter. Dit werkt voor iedereen het meest efficiënt. Een vraag over een in- of verkooporder? Geef dan in ieder geval het ordernummer door. Een vraag over een specifiek product? Geef dan in ieder geval de SKU door.

Bringle Chat

Log in op je Bringle-account en klik op het chat icoontje rechtsonder in het beeld. Of klik direct op het chat icoontje om een chat met ons te starten.

Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur

Contact per e-mail

Je kunt per e-mail contact opnemen via het volgende adres cs@bringle.nl. Bij spoedgevallen is het wellicht beter om de gebruik te maken van onze chatfunctie onderaan de pagina.

Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur

Adresgegevens

  • Bringle Fulfilment
  • De Steenbok 26
  • 5215 ME te 's-Hertogenbosch
  • Kvk: 64740285

Contact opnemen met onze vervoerders

Voor vragen over een verzending verzoeken we je de trackingdetails te raadplegen van de betreffende verkooporder. Ga in Bringle naar Verkopen, en selecteer de order die je wil controleren. Is er toch nog iets onduidelijk? Neem dan contact op met de klantenservice van de vervoerder. Zij zullen je dan verder helpen.

DHL Klantenservice

DHL is bereikbaar op 088-3454300 of via mail van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur. Gratis.

DPD Klantenservice

DPD is bereikbaar op 0900-3734663 of via mail van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. €0,50 per gesprek.

PostNL Klantenservice

PostNL is online van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur.