Orderverwerking

2 min lezen

De orderverwerking is een belangrijk proces in de logistiek van je webshop. Bringle fulfilment zorgt ervoor dat dit vlekkeloos verloopt. Wij vertellen er graag meer over.

Wat is orderverwerking?

Orderverwerking is het verzamelen van de juiste producten en het verzendklaar maken van een bestelling. Het omvat alle administratieve handelingen die vereist zijn vanaf de ontvangst van de order tot en met het gereedmaken van de verzending. Hieronder valt het inboeken van de order, het orderpicken in het magazijn, het verpakken van een product, het regelen van transport en het opmaken van facturen.

Geautomatiseerde en geoptimaliseerde orderverwerking

Bij een fulfilment center zijn alle processen in de logistiek efficiënt ingericht met up-to-date systemen. Op deze manier kan de orderverwerking zo snel mogelijk uitgevoerd worden. Bringle fulfilment beschikt over de inhouse-ervaring, expertise en technologieën om de efficiëntie van de orderverwerking te maximaliseren.

Hoe werkt orderverwerking bij Bringle?

  • Bringle biedt connecties aan met diverse webshopplatformen waaronder WooCommerce, Shopify, Lightspeed en Bol.com voor een geautomatiseerde orderverwerking.
  • Zodra we de order binnen krijgen, gaan onze medewerkers ermee aan de slag. Alle verkooporders die voor 22:00 in Bringle staan worden op werkdagen nog diezelfde avond verwerkt.
  • De orderpicker verzamelt de juiste producten uit ons magazijn en voert een extra controle door de producten te scannen voor het inpakken.
  • Alle benodigde materialen voor het veilig verzenden van de producten zijn aanwezig. Dozen in verschillende formaten, frankeer- en adreslabels en opvulmateriaal.
  • Voor verzending wordt een laatste check gedaan of de bestelling compleet is.
  • Via de Bringle Portal ontvang je de tracking gegevens van de zending. Via deze gegevens kun je de actuele status van de levering volgen.

Fulfilment uitbesteden of zelf doen?

Aan ons fulfilment center Bringle, in 's-Hertogenbosch, kun je de orderverwerking met een gerust hart overlaten. Bringle verzorgt het gehele logistieke proces voor je webshop voor een vast tarief. Ook het orderverwerkingsproces en de retourzendingen. In slechts 5 simpele stappen geniet je van logistieke vrijheid. Bekijk ‘zo werkt Bringle’ voor meer informatie.

Ben je overtuigd? Maak dan snel een account aan. Of heb je nog vragen? Bekijk dan de meest gestelde vragen in onze kennisbank of neem contact met ons op.