Een inspirerend webinar over jouw Webshop Succesformule

2 min lezen

Hoeveel tips en praktische voorbeelden kan je in een uur stoppen? Mrs Ecommerce in ieder geval veel. Heel veel!

Hoeveel tips en praktische voorbeelden kan je in een uur stoppen?

Mrs Ecommerce in ieder geval veel. Heel veel!

Zij heeft onze relaties meegenomen in haar webinar ‘Webshop Succesformule’. Een uur lang voorbeelden en tips hoe je je webshop nog succesvoller kan maken.

Een korte samenvatting van haar verhaal:

Aan de voorkant zit de omzet. Die kan je verhogen en versterken met zaken als:

  • Een goed concept. Want ondanks de 80.000 webshops is er nog alle ruimte om je te onderscheiden door focus op een specifieke doelgroep en assortiment.
  • Promotie. SEO, SEA en goed weten wat elk (social media) kanaal voor je potentiële bezoeker betekent. Google heeft een andere functie dan Facebook of Youtube.
  • Het belang van een persoonlijke klantenservice. Scheelt vaak veel tijd en irritatie.

Aan de achterkant maak je het financiële verschil. Door slim om te gaan met je logistiek kan je flink besparen in je kosten. En zoals menig ondernemer weet zit daar de echte winst.

  • Je magazijn slimmer inrichten. Bijv. hardlopers vooraan en bij elkaar.
  • Meerdere orders tegelijk picken.
  • Volumeafspraken met je leveranciers. Lagere inkoop maar het scheelt je ook meerdere keren ontvangen en inslag in je magazijn.

Cijfers geven je grip op alles.

Niet alleen die van Google Analytics, Adwords en de omzet. Ook de minder gebruikelijke cijfers over klachten, omloopsnelheden, back-orders en verzendkosten helpen je om je shop te optimaliseren.

Al met al een leuk en inspirerend webinar. We gaan er meer organiseren. De Webshop Succesformule maar ook over specifieke onderwerpen.

Interesse? Meld je alvast aan dan houden we je op de hoogte.

Je kan dit webinar helaas niet meer terugkijken.

Mrs Ecommerce heeft veel ervaring met webshops en geeft regelmatig webinars en (online) trainingen. Lees er meer over op haar site.