Automatisch opwaarderen uit- en aanzetten

Na de eerste succesvolle betaling kan je het automatisch opwaarderen ook weer uitzetten. Wanneer je tegoed (bijna) op is, sturen wij je automatisch een herinnering per e-mail. Je kan dan zelf met iDeal je tegoed weer opwaarderen.

Om het automatisch opwaarderen uit- of aan te zetten ga je naar in het Bringle account naar Financieel > Opwaarderen.

Automatisch opwaarderen heractiveren

Je kan het automatisch opwaarderen altijd weer activeren. Dan gelden dezelfde minimum bedragen als bij het activeren van je account, maar we houden dan wel rekening met het huidige tegoed zodat je niet teveel hoeft op te waarderen.

Automatische incasso storneren

Aan het storneren van de uitgevoerde automatische incasso zijn extra kosten verbonden, de kosten bedragen €2,50 per stornering.

Advies over het opwaarderen

We adviseren je om onze calculator te gebruiken en uit te rekenen hoeveel je ongeveer per maand gaat betalen en hiermee rekening te houden bij het opwaarderen. Het handigste is om ongeveer 1 a 2 keer per maand een automatische opwaardering te doen. Stel je een te laag bedrag in, dan kan het zijn dat we te vaak moeten opwaarderen dat we je vragen om een hoger minimumbedrag in te stellen.

Voorbeeld 1: Verwacht je bijvoorbeeld 25 bestellingen per maand en heb je Bringle Start zonder vaste maandlasten, dan zou €200 een goed bedrag zijn om automatisch mee op te waarderen.

Voorbeeld 2: Verwacht je echter 100 bestellingen per maand en heb je 500 items op voorraad, dan ben je met het Bringle Plus 75 membership het voordeligste uit. De maandelijkse kosten zijn dan €75 en per bestelling binnen Nederland betaal je € 8,66. Voor opslag betaal je € 60 per maand.

Let op, alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW, maar als we tegoed afwaarderen is dat altijd inclusief BTW. Hou hier rekening mee bij het kiezen van een voor jou geschikt bedrag

Mobiele versie afsluiten