Aanmelden van leveringen (inkooporders)

Verwacht je nieuwe producten en/of nieuwe voorraad van al bekende producten? Zorg er dan tijdig voor dat Bringle op de hoogte is van de aanstaande inkooporders. Je doet dit door een zogenaamde “inkooporder” aan te maken in het Bringle portal.

Inkooporder aanmaken

Klik daarvoor op de link “Inkoop” in het portaal en klik dan op de knop “Inkoop aanmaken”.

Je geeft achtereenvolgens een leveringsnummer, naam van de leverancier en een verwachte leverdatum op.

  • Het “leveringsnummer” mag je zelf bepalen, maar dit mag ook het inkoopnummer zijn bij jouw leverancier. Het is belangrijk dat dit leveringsnummer ook op de levering zelf wordt opgenomen (bijvoorbeeld op een pakbon, afleveringsbon of duidelijk leesbare sticker). Zonder dit leveringsnummer kunnen we de levering niet direct koppelen aan jouw account en loopt het inslaan van je producten vertraging op!
  • De naam van de leverancier helpt ons samen met het leveringsnummer alle producten te koppelen aan jouw Bringle-account.
  • Zorg ervoor dat al je producten zijn voorzien van een EAN code (Deze kun je aanvragen via de website van GS1.nl)
  • Ook willen we graag weten wanneer we de producten kunnen ontvangen. Geef daarom altijd de verwachte leverdatum op.
Nieuwe inkooporders Bringle

Daarna geef je per product aan hoeveel stuks je verwacht te ontvangen. Gaat het ook om nieuwe producten? Maak deze dan eerst het artikel aan via de link “Producten”.

Sla tenslotte je inkooporder op en Bringle is op de hoogte.

Let op: zorg ervoor dat de levering van je inkooporders altijd is voorzien van een pakbon met daarin de te leveren producten, hun barcodes/EAN en de bijbehorende aantallen per product.